MobilOyun

Xbox Series X Oyunları Önümüzdeki Hafta Açıklanacak

Ne yazık ki, 7 Mayıs'ta Inside Xbox yayınlandığında tüm bunları ve daha fazlasını öğrenmek için beklemek zorundayız.

Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox Series X oyunlarını yakın gelecekte görebileceğimizi ima ettikten sonra , Microsoft nihayet bize bir tarih verdi.

Xbox Series X Oyunları Önümüzdeki Hafta Açıklanacak

7 Mayıs günü saat 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 BST’de yeşil takım için mücadele eden oyuncular, Microsoft ve küresel ortaklarının Xbox Series X’de çalışan yeni nesil oyunlarını sergileyecekleri Inside Xbox’ın özel bir bölümüne geçebilirler

 

Bu, Microsoft’un küçük boyutlu güç kulesinin yapabileceği ilk bakış olacak ve konsolun teknik özellikleri geçen ay açıklandıktan sonra beklentiler yüksek.

 

Xbox Series X veya PS5’ten hala gerçek bir oyun görüntüsü görmedik , bu nedenle Microsoft’un neyi depoladığını görmekten heyecan duymamak zor.

Gösterinin birkaç ilginç sürpriz ve tipik Microsoft tarzında bir dizi ‘dünya prömiyeri’ olması muhtemeldir. Halo Infinite ve Senua’s Saga: Hellblade 2 gibi unvanları da görme şansımız çok yüksek, ama üçüncü taraf oyunları ne olacak? Yakın zamanda açıklanan Assassin’s Creed: Valhalla’nın tüm balta kullanan ihtişamıyla gösterileceğini zaten biliyoruz , ancak herhangi bir sağlam yayın tarihi alacak mıyız?

 

 Xbox Series X için bir fiyat noktası duyabilir miyiz?

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı..

Sayfayı Görüntülemek için Tarayıcınızın Reklam Engelleme özelliğini pasif hale getirmelisiniz.